TAPAHTUMAT

Ravintola Toverin tapahtumat.

Tapahtuman tiedot:

 • Tervetuloa

  Ravintola Toveri on mukava ja rauhallinen paikka Kallion linjoilla. Ravintola Toveriin löytää helposti Hakaniemestä kävelemällä 3. linjaa ylöspäin kohti Castreninkadun kulmaa. Pari sataa metriä Castreninkatua alaspäin löytyy Kaupunginteatteri.

  Toveriin on helppo piipahtaa vaikkapa lasilliselle tai kahdelle ennen tai jälkeen teatteriesityksen. Meillä ei ole kaupungin suurin eikä kattavin valikoima oluita tai viinejä, mutta valikoimasta löytyy molempia moneen makuun ja kalliolaisittain kohtuullisin hinnoin. Olutvalikoima vaihtuu osittain vuodenaikojen mukaan. Viinin ja oluen seuraksi Toverissa on saatavana tapas-annoksia ja muuta pientä purtavaa.

  toveripoydatAjankuluksi Toverissa voit pelata erilaisia pöytäpelejä tai ottaa osaa keskiviikkoisin pidettävään suosittuun tietovisaan. Meille voi piipahtaa lukemaan päivän lehdet ja käytössäsi on myös ilmainen wlan-nettiyhteys. Viihtyisän ja rauhallisen ympäristönsä ansiosta Toveri on oiva paikka tavata ystäviä tai vaikka rauhoittua nauttimaan hyvästä kirjasta.

  Toveri on myös oiva valinta, jos etsit paikkaa, jossa järjestää syntymäpäiväjuhlat, juhlia valmistumista tai häitä, järjestää yksityistilaisuuksia.

  Ravintolan sisustus yhdistää hyvällä maulla uutta ja vanhaa kokonaisilmeen henkiessä sekä 50- että 70-lukua. Vanhinta esineistöä ravintolassa on kolme alkuperäisen ruokala Toverin pöytää. Ravintola Toveri on perustettu jo vuonna 1939 nimellä ruokala Toveri. Ravintola toimi 60- luvun alussa hetken nimellä Dominicus ja sen jälkeen lähes neljä vuosikymmentä nimellä Alppimaa. Vuonna 2003 nimeksi tuli Ravintola Toveri.